Rød kardinal

HejRød Kardinal

Jeg har lige købt en rød kardinal han og tænkte om der er nogen herinde som har erfaring med rød kardinal i bur med andre fugle. Er nemlig i tvivl om den er aggressiv overfor andre arter, eller om det modsatte kunne være tilfældet.

Jeg har et stort voliere med undulater,  parakitter og stillits mm.  I et andet voliere  er der dværgpapegøjer. Og  så er der et med finker.

Så jeg er i tvivl om, hvor jeg skal sætte den ind.

Mvh Kamel

7 tanker om “Rød kardinal”

 1. Jeg hedder kamel og fandt jeres forum på nettet da jeg søgte på rød kardinal. Så tænkte jeg ku få lidt hjælp her

 2. Hej Kamel
  jeg har selv rød kardinal. Har ikke de store problemer med den, men der kan af og til i yngletiden være problemer med røde fugle. Men som så meget andet, er det et spørgsmål om plads.
  jeg ville nok ikke holde den sammen med dværgpapegøjer, da de godt kan være lid uvendelige.
  Nu siger du ikke noget om det er et par du har, eller en løs han.
  mvh
  pl

 3. Tak for rådet, nu har den fået et bur for sig selv. Håber den falder lidt mere til ro, den er noget urolig, men skal vel også lige vende sig til de nye omgivelser.

 4. Nu du siger du selv har rød kardinal, ku jeg da godt tænke mig at spørge dig om et par ting. Hvordan er de til at yngle, er det nemt at få dem til at ruge? Er der noget jeg skal være opmærksom på i den forbindelse? Tænker på hvordan ser deres rede ud? Som tidligere nævnt synes jeg den er ret urolig/ nervøs, er det normalt? Ku det ske at blive bedre når jeg finder en hun til den?
  Er der mon nogen herinde som har en hun til salg?

 5. Hej igen
  jeg har haft dem i over 10 år, og det var først i 2013 jeg var så heldig at få unger. Der skal være sympati mellem fuglene, ellers tror jeg ikke der kommer unger. Men er der først det, er de utrolige ynglevillige, kender flere der har fået over 10 unger på et år.
  mit par bor i en ballon rede ( stor model ), men de kan også bygge selv. Bruger små grene kokosfiber og lignede. Om fuglene er urolige ligger nok mere til omgivelserne, børn-hund-kat eller hvad der kommer tæt på. Da det er en skovfugl fra Nordamerika skal den have steder at gemme sig.
  Fugle handles bedst gennem foreningerne, men ellers er der http://fuglemarkedet.dk
  mvh
  peter

Skriv et svar