Endelig forår!

Diademyuhina
Diademyuhina

Med denne varme påske er der endelig kommet gang i fuglene. Der er blevet sunget flittigt i noget tid nu, men der er ikke sket meget andet.

Der er dog blevet lagt an til nogle reder rundt omkring nu, så man begynder at have lov til at håbe, at det kunne blive til noget i denne sæson.

Min diademyuhina han har kaldt efter en hun hele vinteren – og hans kald blev endelig svaret for en god uge siden. Det var velkomstglæde der kunne ses da den unge hun ankom fra PL. De er blevet forfremmet i hierakiet – så nu er de kommet i den største voliere – som har stået tom hele vinteren. De startede med at spise bær fra Lonicera Henryi – den stedsegrønne kaprifolie, og hvad de ellers kunne finde. De flyver allerede med trevler, så man har da lov at håbe på lidt succes her.

Det gamle par sangtimalier er også i gang med noget redebygning på en af de faste pladser i volieren – de har en 5-6 faste steder som de skifter imellem. De andre par sangtimalier er også i forårstemning, så måske ender det hele med lykkelig familieforøgelse.

De rødkindede er vist ikke et par – så der skal jeg lige have handlet lidt, så denne sæson ikke går til spilde.

Jeg er endnu ikke begyndt med levende foder – de har gået på ren Unipaté og Tovo hele vinteren. Men måske skulle jeg få gang i lidt melorme og andet godt.

Jeg håber, at I andre også er kommet godt fra start – ser frem til at høre om det herinde i år!

/Esben

 

 

En tanke om “Endelig forår!”

Skriv et svar