Skægskadedrossel

Skægskadedrossel - par hos EE
Skægskadedrossel - par hos EE

Lige lidt opdatering fra nord.

De fleste af mine skadedrosler er begyndt at slæbe med redemateriale, dog uden at samle det seriøst, nøjagtig lige som de plejer. Dog har mine Skægskadedrosler slet ikke gjort tegn til noget som helst, og så ligger der til min store overraskelse et æg på jorden d.12/4……….ØV, sidste år døjede jeg med at de ikke ville ruge på mere end et æg, plus at de smadrede 2, gav deres unge alder skylden(07), men håber godt nok ikke de fortsætter i samme gænge i år.

Mit bedste bud er at jeg sætter en solsorterede op, i håb om at de går i den. Men har i andre gode ideer må i endelig sige til.

mvh Emil Skytte

2 tanker om “Skægskadedrossel”

  1. Mine skægskader har haft en færdig bygget solid og fin rede i omkring 14 dage. Hannen er observeret liggende på reden, men der er endnu ikke se skyggen af æg. Min hun er naturligvis også ganske slidt (gammel), mens hannen er helt oppe på dupperne. Så det kan godt være at det kun er hannen som er interesseret i at lave lidt unger.

    Jeg har øget mængden af levende foder for at se om det kunne få hunnen i gang, men indtil videre er der ikke sket nogen ændring.

    Så hvis der er nogen som har ideer til at få fut i hunnen, så hører jeg også gerne fra jer…

    Esben

  2. Det må være ved at være tid til en opdatering.
    Hvordan er det gået med at sætte den gamle han ind til hunnen???? Og bliver det ellers til noget deroppe nord på? 🙂

Skriv et svar