Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/1/7/birdz.dk/httpd.www/wp-content/themes/atahualpa.3.2/atahualpa/functions/bfa_comment_walker.php on line 145 Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/1/7/birdz.dk/httpd.www/wp-content/themes/atahualpa.3.2/atahualpa/functions/bfa_comment_walker.php on line 145 Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/3/1/7/birdz.dk/httpd.www/wp-content/themes/atahualpa.3.2/atahualpa/functions/bfa_comment_walker.php on line 145 Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/1/7/birdz.dk/httpd.www/wp-content/themes/atahualpa.3.2/atahualpa/functions/bfa_comment_walker.php on line 145

Hvor mange unger?

Hvor mange unger kan diademyuhina få pr kuld?

Hvor mange unger kan du finde?

Hvor mange unger kan du finde?

4 kommentarer til Hvor mange unger?

 • DHJ

  VILDT..

  Jeg kan tælle 5, kan det ikke passe….?

  Nu er jeg helt sikker på at du fik det forkerte par!!! 5 unger er lige en mere end jeg tidligere har hørt om, så det er vist lidt af et sensationsopdræt…
  Godt gået…!

  DHJ

 • Godt set!
  De er nu så småt ved at forlade reden, men det er svært at finde dem alle på en gang. Håber dog på et fem-på-stribe billede… Den sidste unge var alene tilbage i reden i dag og 3 stk sad sammen et andet sted.

  Jeg synes dog ikke, du tillægger opdrætteren nogen kredit – de havde nok ikke givet 5 unger i anden voliere. Det passer fint som argument for min kommende artikel om volierestørrelse og antal fugle pr bur.

 • DHJ

  Ok så, Det er selvfølgelig helt vildt flot at du kan få dine fugle til at ligge 5 æg og at du får dem til at klække allesammen…! Nej sæt dem på pind allesammen, så tager jeg hatten af og bukker. Det er der det bliver rigtig vigtigt hvad du gør, og tilbyder fuglene.

  Hvorvidt de havde givet 5 unger i anden voliere, er jo altid svært at svare på. men du har nok en pointe i at de giver flere unger i en stor voliere. Da det er rimeligt at antage at, fuglene vil være i en bedre kondition, hvis de har meget plads.

  Mit det ene par har iøvrigt lagt 2 æg på nuværende tidspunkt, så jeg håber på det lykkedes, det andet par slår stadig deres æg i stykker??????

  DHJ

 • pel

  5 unger i et kuld , flot
  pel

Du skal være logged ind for at skrive en kommentar