Bylbyl

Har fået 2 unger fra den rødøret bylbyl på pind idag. Store flotte unger. Og jeg var ikke klar over, at de rugede.

Har været rundt i buret for, at se om jeg kunne finde reden, der kunne jo være flere unger på vej, men nej, jeg kan ikke finde den.

Så heldig må man da være.

Pl

15 tanker om “Bylbyl”

 1. Ja der kan man bare se, det kan være man bare skal lade være med at kigge til sine fugle. Bare fodre og så lade dem om resten.

  Det er da lidt utroligt, her render man rundt og kæmper for at få dem til at yngle, og så får du unger på pind, uden at ane de ruger… SNYD.

  Nå, men her har jeg lige fjernet andet kuld ubefrugtede æg hos mine hvidkindede bylbyl´er. Ikke ligefrem opmuntrende..

  Dennis

 2. Det er synd at de ikke er befrugtet, jeg har 2 unger af de hvidøret som skal hoppe af reden imorgen Preben

 3. Idag lørdag kom mine diademer så på pind, vejret er skyet, blæset og koldt, håber ikke den regn de har lovet kommer. Der er 2 unger som bliver flyttet rundt af forældrene. Det er med min gamle “far”, og så en unge fra sidste år, da min gamle hun døde. PL

 4. Hej

  Er også godt træt af ubefrugtede æg ved de Hvidkindede Bylbyl´er, men hun har lagt sig igen, og mon ikke der er held denne gang? Det skal der sgu..!!!!!!!

 5. Hej
  jeg kan godt forstå det, hos mig er der lige kommet 1 hvidøret bulbul på pind, de 2 andre unger klarede det ikke.
  Hos De rødgumpet er æggene lige klækket, og det samme hos de røde kardinaler.
  Preben

 6. jeg har idag kikket på ungerne, de er blevet store, det er næste ikke til at se forskel på unger og så de voksende. Men hvornår skal de tages fra?, På søndag er det 21 dage side jeg så dem.
  Jeg kan se at næste “hold” er på vej, der fodres meget, det er ikke meget hun ligger ved dem.
  pl

 7. Hvis jeg var dig ville jeg fjerne dem hurtigts mugligt. Jeg fjerner dem når de er selvstændige, forældrefuglene kan blive meget agresive over for ungerne og slå dem ihjel
  mvh. Preben

 8. jeg har nu taget ungerne fra. De gamle er lige ved at være klar med det nye kuld. De gl. ungerne trives, de spiser megget frugt, jeg har lige sendt DNA ind, så må vi se hvilken køn det bliver.
  pl

 9. så kom de nye unger på pind. Jeg ved ikke hvormange der er, har ikke set dem, men der bliver ikke fodret i reden mere. Jeg kan kun håbe, at de holder til det vejr vi har, for der kommer noget regn her.

 10. jeg var så heldig, at jeg i weekenden så de nye unger for første gang. Der var 3 stk, og det ser også ud til, at de klare vejret fint.
  peter

 11. 40000 lyn i danmark, og her i det vestjyske 2 dage med regn + lyn. Ja det er næste ikke til at klare.
  idag var mine bylbylèr ved at bygge igen, så min første tanke gik på, hvad med ungerne i den åbne selvbyggede redde?
  så mig ind og kikke, ingen rede, pillet ned. Men 4 flotte unger på pind. store sunde og raske, flot syn. Og forældre bygger igen.
  Efter de 2 første kuld er lavet i en stor balongrede, er de begyndt at bygge selv, åben rede, ikke ret dyb. Men det er også først, efter de 2 første kuld at alle buske er sprunget ud, så det kan være derfor.

 12. ny rede fundet med 3 æg, også denne rede er selvbyg, iøvrigt en flot rede bygget midt i en buske i ca 1,8 m højde. De gamle reder bliver pillet ned, samme dag som ungerne kommer på pind.
  alle unger trives, har fået lavet dna på de 5 unger er er taget fra.

Skriv et svar